Inschrijvingen 2021

We laten het rotjaar 2020 zo snel mogelijk achter ons. Meteen een mooi moment om al die goede sportieve voornemens kracht bij te zetten. Vanaf dit moment kunnen jullie inschrijven voor het komende tennisseizoen.

Voor de eerste maal doen we dit volledig digitaal. Via deze pagina kan je het gewenste abonnement kiezen. Wil je meerdere abonnementen selecteren, dan kan dit uiteraard ook. Vermeld dan wel zeker bij de notities de namen en geboortedata van elk lid dat je wil inschrijven.

Wie inschrijft voor 15 februari, krijgt meteen 15€ op zijn drankrekening gestort.

Veel succes.

Leave a commentNohemi Ramirez Sanchez

1 jaar ago

Beste
Ik zou graag me inschrijven om lessen te volgen voor tennis en paddel voor mij en mijn kinderen.
MVG
Nohemi Ramirez

stijn vandenheede

12 maanden ago

goede middag
graag had ik mijzelf : stijn vandenheede , 12/11/78 en maaike baert , 13/02/84 , beide als woonplaats : pijplap 51, 8560 gullegem

Grymonprez Dani,rel

9 maanden ago

Ik wil mijn lidgeld betalen maar. Ik geraak niet verder dan
Inschrijven 2021. Ho3 met dat verder