Activiteiten

Lenteactiviteit

Wat: Sommigen trainden de winter door en willen tonen wat ze bijgeleerd hebben, anderen zien voor de eerste maal terug een tennisracket van dichtbij. Op de lente-activiteit wordt er nog geen oordeel gevormd over het tennisniveau; het doel is louter opnieuw het plezier van het tennissen beleven, samen te aperitieven en een hapje te eten.
Wanneer: de laatste zaterdag voor 21 maart
Waar: de terreinen van KGTC Zwevegem

Nieuwjaarsreceptie

Wat: De nieuwjaarsreceptie is de eerste kans om iedereen eens terug te zien na de winterpauze. Bij een glaasje worden de eerste voornemens voor het nieuwe tennisseizoen gemaakt en worden meteen die voornemens kracht bij gezet door meteen gebruik te maken van het inschrijvingsmoment.
Wanneer: de 3e zaterdag van januari
Waar: Clubhuis

Openingsreceptie

Wat: Dé officiële opening van ons tennisseizoen.
Waar: Clubhuis
Wanneer: de eerste zondag na de paasvakantie

Finaledag

Wat: Het moment waarop de lauwerkransen worden uitgedeeld. In één dag worden alle finales van het clubkampioenschap afgewerkt gevolgd door de prijsuitreiking.
Wanneer: eerste zaterdag na 10 september
Waar: KTC De Egelantier.

4f90d4b5-4604-4136-b8f7-23ea7a9577fc

Tennis Work Out

Voor diegene die superfit de zomer willen inspringen, biedt de Egelantier ieder voorjaar opnieuw de Tennis Work Out aan, een high-energy uurtje tennissen.

Wat: Work Out in groepen van 8-10 spelers
Wanneer: elke laatste vrijdagavond van april-mei-juni, verzamelen om 19.15 uur. Duurtijd : 1 uur.
Kostprijs: 3€ per sessie
Waar: terreinen van de Egelantier
Vereiste: het leuke aan deze Work Out is dat verschillende niveaus perfect met elkaar kunnen spelen. Er is slechts een beperkte basis “tennis” nodig om deel te kunnen nemen.

Clubfeest

Wat: De belangrijkste nevenactiviteit van het jaar. Op het einde van het jaar maken we een evaluatie van onze prestaties wat resulteert in een echt dansfeest.
Wanneer: de laatste zaterdag van augustus
Waar: de terreinen van KTC De Egelantier

clubfeest